2 weeks ago

Vipperød Boldklub

Så er multihallen ved at blive ordnet. 😄 Steens fødselsdagsgave er en tur i liften 🇩🇰🇩🇰 ... See moreSee less

Vipperød Boldklub

Lige lidt billeder fra “back stage” i fredags til vores fest med Kandis. Camilla Holck havde i anledning af orkestrets 30 års jubilæum lavet en kage til dem - og den blev spist med velbehag😊.

Herudover har vi modtaget følgende SMS fra en af gæsterne, der havde 30 gæster med:

Hej Pia
Igen igen tak for en rigtig god aften i fredags. Alt var perfekt både mad og den dejlige måde man altid bliver behandlet på.
Man føler sig altid hjemme ved jeres arrangementer.
Tak skal I alle have.
Vi ses til næste år.
Jørgen Rejnhold Holbæk
Incl alle mine gæster.

Det er da en god markedsføring😊👍.
... See moreSee less

Hej Pia
Man føler sig altid hjemme ved jeres arrangementer.
Tak skal I alle have.
Vi ses til næste år.
Jørgen Rejnhold Holbæk
Incl alle mine gæster.

Det er da en god markedsføring😊👍.
Der er reserveret 660 billetter til næste års fest den 4/9-2020, men det skal ikke afholde nye gæster for at reservere. Ring til Pia på tlf. 26851195.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Super,super god aften .🎶🎵🎸🎼🙂

Vipperød Boldklub

KANDIS 20 års jubilæum 2019 😀Tak til alle vores fantastiske frivillige for en fremragende indsats. Tak til alle de ca 700 gæster som var med til at gøre aftenen helt perfekt ❤️⚽️❤️⚽️ ... See moreSee less

KANDIS 20 års jubilæum i Vipperød Boldklub❤️❤️ ... See moreSee less

KANDIS 20 års jubilæum i Vipperød Boldklub❤️❤️Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

I ser skide godt ud 👍😍 God fornøjelse!! 💃🏼🎉

Hvem har ladet Brian Holck bøje knæet manden kommer aldrig op igen jo!

Load more