Vipperød Boldklub shared DBU Sjælland's post.

DBU Sjælland
Husk at førstehjælp redder liv! Tak til IF Bytoften ❤️
... See moreSee less

Hjertestop under kampen: Johns største sejr blev vundet udenfor banen En helt almindelig træningskamp mellem IF Bytoften og Vipperød udviklede sig pludselig dramatisk, det blev et drama om liv og død🚨🚑🚨 Ved kampens startfløjt anede John ikke, at tre modspillere fra IF Bytoften skulle redde hans liv ved at yde livsvigtig førstehjælp ❤️ Hvert minut tæller, når et menneske falder om med hjertestop. Ring altid 1-1-2, og husk: Du kan redde liv ❤️ Læs mere her: www.dbusjaelland.dk/nyheder/2018/november/foerstehjaelp

Vipperød Boldklub shared their post.

Hey
Tjek lige dette link/denne side mht vores samarbejde med Patrick og Verisure alarmer. Vi får stadig kr 1.000 for hvert anlæg, der sælges.
RESTEN AF NOVEMBER YDES DER STØRRE RABAT PÅ ALARMANLÆG ved opsætning - ring til Patrick E. Treu. Skynd dig før tyven kommer😉👍
... See moreSee less

STØT VIPPERØD BOLDKLUB OG KØB EN ALARM TIL HJEMMET. Patrick E. Treu er tidligere fodboldspiller gennem 13 år i klubben, og har gået i skole i byen. Patrick sælger idag alarmer i firmaet Verisure. Vi har i fodboldklubben lavet en aftale med Patrick, og for hver alarmanlæg som Patrick sælger henvist af Vipperød Boldklub, modtager Vipperød Boldklub kr. 1.000,00😊👍. Patrick tilbyder at sælge og opsætte kombineret tyveri/brandalarm til alle i dette samarbejde til fordelagtige priser. Jeg bor selv i Vipperød, der ofte er hærget af indbrud, og jeg har købt en alarm gennem samarbejdet. Jeg blev meget positivt overrasket over alle de funktioner der følger med i alarmsystemet (tyveri, brand, SOS mv). Jeg er tryg, når jeg forlader hjemmet!😊 Det er nemt at få et tilbud fra Patrick. Du skal blot sende en SMS til Patrick på 23733205. Her skriver du dit navn og “Vipperød Boldklub” - så vil du blive ringet op af Patrick. Del gerne budskabet til familie, naboer, venner og bekendte - husk blot at henvise til samarbejdet😊.

View on Facebook

STØT VIPPERØD BOLDKLUB OG KØB EN ALARM TIL HJEMMET.
Patrick E. Treu er tidligere fodboldspiller gennem 13 år i klubben, og har gået i skole i byen.
Patrick sælger idag alarmer i firmaet Verisure.
Vi har i fodboldklubben lavet en aftale med Patrick, og for hver alarmanlæg som Patrick sælger henvist af Vipperød Boldklub, modtager Vipperød Boldklub kr. 1.000,00😊👍.
Patrick tilbyder at sælge og opsætte kombineret tyveri/brandalarm til alle i dette samarbejde til fordelagtige priser.

Jeg bor selv i Vipperød, der ofte er hærget af indbrud, og jeg har købt en alarm gennem samarbejdet. Jeg blev meget positivt overrasket over alle de funktioner der følger med i alarmsystemet (tyveri, brand, SOS mv).
Jeg er tryg, når jeg forlader hjemmet!😊

Det er nemt at få et tilbud fra Patrick. Du skal blot sende en SMS til Patrick på 23733205. Her skriver du dit navn og “Vipperød Boldklub” - så vil du blive ringet op af Patrick.

Del gerne budskabet til familie, naboer, venner og bekendte - husk blot at henvise til samarbejdet😊.
... See moreSee less

View on Facebook

Anina Andersen

2 months ago   ·  2
Avatar

Måske bare mig, men jeg synes ikke Vipperød boldklub burde reklamere for et specifikt firma ... og jeg mener heller ikke, det faktuelt er korrekt at sige, at Vipperød er hærget af indbrud, selvom vi i perioder føler det sådan.

2 months ago   ·  5

11 replies

Avatar

Det er såden en alarm der har reddet os fra det 6 indbrud......

2 months ago   ·  1
Avatar

De er gode men abonnement er dyrt synes jeg.

2 months ago

2 replies

Avatar

Comment on Facebook

Vipperød Boldklub shared Danish Sports Travel A/S's post — at The Garda Village.

Danish Sports Travel A/S
Miguel og Villads fra Vipperød Boldklubs u11 drenge bliver interviewet af arrangørerne af Limone Cup 2018. Drengene har hygget sig ⚽️💚⚽️💚
... See moreSee less

Vipperød: Bare været mega fedt